Skip to Content

Sunday, December 15th, 2019

07:22 WTF: Arla vil lave ny skør mælkevariant

Closed
by August 31, 2016 General

Snart bliver sodavandsmarkedet udfordret, når mælkegiganten Arla Foods, går i direkte konkurrence med bryggerierne. De har nemlig planer om at sælge mælkedrikke med brus, frugtsmag, fibre og proteiner.Arlas nye sortiment vil lande på hylderne inden 2020, og planen er, at den nye type mælkedrik skal indbringe mere end fem milliarder kroner.– Vi er allerede klar til at producere eksempelvis en mælke- og frugtdrik med brus. Teknologien og selve produktet er på plads. Vi skal nu udvikle varemærket og etablere distributionen, siger Hanne Søndergaard, der er koncerndirektør for global marketing hos Arla Foods til Finans.dk.Ifølge hende er deres ambition at udfordre sodavandsmarkedet med sundere alternativer, der er baseret på mælk.Like MX Penge på Facebook, vil du vil opdateres med artikler om nye, anderledes produkter.

– Vi kan se, at markedet for disse produkter vokser meget hurtigt, hvilket hænger sammen med ændret livsstil. Man har ikke længere faste spisetider. Flere og flere kvinder arbejder ude, og flere og flere forbrugere bor i større byer. Resultatet er, at man overalt i verden indtager flere snack-måltider og i stadig højere grad får sin ernæring uden for hjemmet, siger Hanne Søndergaard.
For at møde de forbrugere der ofte er på farten, satser Arla på, at den nye type mælkedrik skal kunne købes på blandt andet tankstationer, caféer, barer, fitnesscentre og togstationer.LÆS OGSÅ: Arla producerer mere mælk – men får mindre for denÅrsagen til det nye milliardtiltag er blandt andet, at markedet for de traditionelle mejeriprodukter ikke sælger godt. I Europa er forbruget svagt faldende.Til at starte med vil det dog ikke være muligt for de danske forbrugere at få fingrene i de nye Arla-produkter. I 2017 bliver de nemlig først testet i Storbritannien, Singapore og Forenede Arabiske Emirater.

Previous
Next