Skip to Content

Airbus и SIAEC откриват съвместно предприятие в Сингапур

Closed
by October 31, 2016 General

Airbus и SIAEC откриват съвместно предприятие в Сингапур

/КРОСС/ Airbus и SIA Engineering Company (SIAEC) завършиха в Сингапур новото съвместно предприятие за ремонт и поддръжка, което обявиха по-рано тази година по време на авиошоуто в Сингапур.

След като получи всички необходими одобрения от органите по конкуренция, новата компания ще се казва Heavy Maintenance Singapore Services Pte Ltd (HMS Services) и ще започне работа през декември. SIAEC притежава в HMS акционерен дял от 65%, Airbus от 35%.

Новата компания ще осигури поддръжка на корпуса, модернизация на кабината и услуги за модифициране на самолети Airbus A380, A350 и A330 на авиокомпании в региона на Азия и Тихия. HMS ще работи с Airbus за да бъде определен като Centre of Excellence на Heavy Maintenance за обслужване на A350 и A380.

SIA Engineering Company (SIAEC) е основен доставчик на обслужване на въздухоплавателни средства, ремонт и основни ремонтни услуги (MRO) в региона на Азия и Тихия океан, с клиентска база от над 80 международни превозвачи и производители на космическата техника.

Airbus произвежда най-модерното и всеобхватно в света семейство самолети, които варират в капацитет от 100 до над 600 места. Ширикофюзелажните самолети Airbus са особено популярни в Азиатско-тихоокеанския регион, с почти 700 машини, които в момента летят с над 40 авиокомпании и изпълняват от регионални до най-дългите търговски полети в света.

реклама

Copyright © CROSS Agency Ltd.
При използване на съдържание от Информационна агенция “КРОСС”
позоваването е задължително.

Previous
Next