Skip to Content

Wednesday, October 16th, 2019

Andy Murray wil terrein winnen in Wenen

Closed
by October 24, 2016 General


  Robin Haase heeft zich gekwalificeerd voor het toernooi in Bazel, maar moet in de eerste ronde een stunt uithalen om verder te komen. De beste Nederlandse tennisser staat in de eerste ronde tegenover Juan Martin del Potro, de vermaarde Argentijn die in de afgelopen week nog het toernooi van Stockholm wist te winnen.

  Dubbelspecialist Jean Julien Rojer is deze week ook actief in Basel, samen met zijn vast dubbelpartner Horia Tecau. De Roemeen en de Nederlandse Antilliaan zijn als eerste geplaatst bij dit toernooi en nog in de race voor een plek bij de ASTP World Tour Finals, half november in Londen.

  Andy Murray weet deze week alle ogen op zich gericht in Wenen. Dit omdat hij is een spannende race is verwikkeld met Novak Djokovic om de eerste plaats op de wereldranglijst. De Serviër komt deze week niet in actie, maar zal volgende week wel zijn titel verdedigen bij het 1000-puntentoernooi in Parijs.

  Als Murray in Wenen weet te winnen en ook de hoofdprijs pakt in Parijs, moet Djokovic de finale halen in de lichtstad op zijn eerste plek op de wereldranglijst te behouden. 


  Previous
  Next