Skip to Content

Batshuayi-dobbel senket Arsenal

Closed
by July 22, 2017 General

Promotionmed annonselenker

Michy Batshuayi vil ta utfordringen etter at Chelsea signerte Álvaro Morata. Belgieren scoret to mål da Arsenal ble slått 3-0 i en treningskamp lørdag.

Dagen etter at Chelsea offentliggjorde signeringen av Real Madrid-spissen Álvaro Morata, spilte hans nye lagkamerater, uten spanjolen, mot Premier League-kollega Arsenal i Beijings nasjonalstadion med tilnavnet «Fugleredet».

Antonio Conte stilte med en tilnærmet førsteellever fra start i treningskampen mot et ungt Arsenal, og hadde som ventet overtaket inn mot pause.

Lekkerbisken

Flere av Arsène Wenger sine spillere er blitt rammet av sykdom i forbindelse med oppkjøringsturen som først gikk til Australia, og deretter Kina, og mot en ryggende Nacho Monreal satte Willian inn 1-0 etter 40 minutter.

Batshuayi økte kun to minutter senere, slik at Contes menn gikk til pause med en tomålsledelse.

Arsenal satte inn flere av sine antatt beste spillere til andre omgang, men Batshuayi økte til 3-0 med en lekkerbisken da han skrudde ballen i lengste etter å ha blitt servert av Marcos Alonso i det 49. minutt.

Pedro-skade

Arsenal, som fortsatt måtte klare seg uten Paris Saint-Germain-aktuelle Alexis Sánchez, hang mer med etter å ha fått den tredje i sekken, og hadde et skudd i stanga mot slutten av omgangen. For Chelsea ble 3-0-seieren en liten oppreisning etter tapet mot Arsenal i FA-cupfinalen i slutten av mai.

Pedro måtte for øvrig forlate banen med en blødende nese på stillingen 0-0. Han ble truffet i ansiktet da Arsenal-keeper David Ospina bokset unna en ball. Spanjolen ble sendt til sykehus for en sjekk.

– Hvis han er OK, blir han med oss til Singapore i morgen, opplyste Chelsea-manager Antonio Conte.

(©NTB)

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Previous
Next