Skip to Content

Blasting News a intrat în liga exclusivă a celor mai mari 250 de siteuri din lume

Closed
by September 2, 2016 General

Blasting News, cea mai mare publicație socială din lume  tocmai a intrat în liga exclusivă a celor mai mari 250 de siteuri ale lumii, conform Alexa Ranking. Un rezultat extraordinar ținând cont de faptul că acest start-up cu sediul principal în Londra – care are birouri și în New York, Sao Paulo, Milan și Roma și va deschide un nou birou la Singapore – a fost lansat în urmă cu trei ani.

Cel mai bun mod de a înțelege Blasting News este să îi analizezi cifrele: în august, Blasting News a depășit 68 de milioane de cititori pe siteul său. O creștere de 180% comparative cu cei 24 de milioane de cititori înregistrați în august 2015. Acest rezultat a fost posibil datorită celor peste un million de blasteri (freelanceri care contribuie și cititori înregistrați în limbajul Blasting News), care au publicat aproximativ 16.000 de articole originale în fiecare lună.

“Suntem mândri în special de angajamentul arătat de cititori, a declarat Andrea Manfredi, CEO al Blasting News. În medie, fiecare articol este distribuit de 700 de ori pe facebook, conform Buzzsumo. Acest lucru demonstrează că suntem pe calea cea bună în a livra cititorilor noștri un conținut de calitate.”

Creșterea a fost, în mod particular, datorată Braziliei: În iulie după 18 luni de la lansare, Blasting News Brazilia a devenit, conform comScore cea de-a doua publicație digital de știri din această țară, în categoria “News”.

Planurile pentru viitorul apropiat sunt concentrate pe USA. “Blasting News este activă în 34 de țări diferite, fiecare din ele având un site național propriu, a mai spus Manfredi. Acum suntem concentrați pentru a crește pagina din Statele Unite, pentru care avem un plan agresiv pentru următoarele 12 luni. Mai mult, vom stabili un nou birou în Singapore pentru a ne putea extinde în Australia și Japonia”.

Unul din elementele importante ale creșterii din ultima perioadă este contribuția Social Blasterilor, care sunt lideri în domeniul digital. Acum trei luni, Blasting News a lansat acest nou tipar tehnologic care a implicat până în prezent 400 de lideri ai social media, care pot distribui conținut de calitate către grupuri largi de utilizatori. “Rezultatul, a explicat Manfredi, este o platformă unică și integrată pentru freelancerii din jurnalism. Blasterii sociali au fost un câștig enorm pentru Blasting News și avem planuri pentru a crește numărul acestora.

Despre Blasting News:

Blasting News este cea mai mare publicație social din lume. Înființată la mijlocul anului 2013, Blasting News este acum pe locul 240 din cele mai vizitate siteuri din lume (Alexa Ranking).

Blasting News este făcut de oameni, pentru oameni. Știrile sunt create de contributori din toată lumea, sunt verificate și garantate de o echipă de specialiști (Blasteri Seniori). În plus, știrile sunt distribuite de Blasterii Sociali, un grup de lideri ai zonei digitale.

Date generale: #BlastingNews

  • Peste 68 de milioane de cititori unici lunar
  • Al doilea site de știri din Brazilia (comScore)
  • Peste un million de blasteri din 34 de țări care publică peste 16.000 de articole originale în fiecare lună
  • Finanțată de Google Innovation Fund (DNI) pentru a revoluționa informația digital în Europa
  • Birouri în Londra (biroul principal) New York, San Paulo, Milan și Roma, broul din Singapore  urmând a fi deschis curând
Previous
Next