Skip to Content

Tuesday, October 15th, 2019

Boze vader de cel in na klap in klaslokaal

Closed
by July 19, 2017 General

Een man (47) uit Singapore gaat twee weken de cel in omdat hij hardhandig een negenjarige jongen aanpakte die zijn dochter lastigviel. Daarmee joeg hij een schoolklas de stuipen op het lijf, berichtte de krant The Straits Times woensdag.

De man ontstak in 2015 in woede nadat zijn dochtertje hem vertelde dat ze niet meer naar school wilde omdat ze gepest zou worden. Daarop marcheerde hij een klaslokaal binnen, waar zijn kind de vermeende pester aanwees. De vader deelde daarop een klap uit en ging flink tekeer tegen de leerling, die zo bang was dat hij in zijn broek plaste. De vader verhinderde ook dat een ander kind hulp ging halen.

De rechter rekende de man zwaar aan dat hij vervolgens een „zelfingenomen” speech hield waarin hij de klas voorhield dat het fout is om te pesten of je als een gangster te gedragen. Ook toonde de vader weinig berouw. Hij zei tijdens de rechtszaak dat de kinderen een belangrijke levensles hadden geleerd. Ook gaf hij de schuld aan de school, omdat de beveiliging in zijn ogen beter had kunnen zijn.

Previous
Next