Skip to Content

Wednesday, September 23rd, 2020

Brasiliansk pandebrask sender Liverpool til på målet

Closed
by April 16, 2017 General

Sportsdøgnet:
Brasiliansk pandebrask sender Liverpool til på målet

Følg med i strømmen af nyheder fra indland og udland.

Fodbold. Liverpool FC kom et stort stykke tættere på at kvalificere sig til næste sæsons Champions League, da de ude slog West Bromwich Albion med 1-0. Kampens eneste mål blev scoret kort inden første halvlegs udløb, da brasilianeren Roberto Firmino headede bolden i kassen. Med sejren rykker Liverpool op på en tredjeplads i ligaen med en pæn margin ned til de to værste konkurrenter til Champions League-pladserne, Manchester United og Arsenal.

Fodbold: Werder Bremen fik en vital sejr i det 106. nordtyske derby mod Hamburger SV. Hjemme på Weserstadion vandt Werder 2-1 efter at have været bagud 0-1. Med sejren rykkede Werder op på 8. pladsen i Bundesligaen og er 11 point fra en direkte nedrykningsplads. Thomas Delaney er stadig skadet og var derfor ikke med i kampen.

Badminton: Damedoublen med Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen fik revanche mod japanerne Misaki Matsutomo og Ayaka Takahashi, der slog det danske par i den olympiske finale i Rio sidste år. I semifinalen i Super Series-turneringen i Singapore vandt danskerne i tre sæt med cifrene 21-18, 14-21, 21-15. Det var blot det danske pars anden sejr i de seneste ni møder mod japanerne.

Badminton: Det blev til to danske triumfer ved Super Series-turneringen Singapore Open, da Carsten Mogensen og Mathias Boe gjorde damedoublen kunsten efter og sejrede i finalen. Den erfarne herredouble var overlegen i kampen mod de fjerdeseedede kinesere Li Junhui og Liu Yuchen og vandt finalen med 21-13, 21-14.  Sejren i Singapore var parrets 15. Super Series-titel i karrieren.

Ishockey. Det danske kvindelandshold formåede ikke at følge op på den flotte sejr over Frankrig, da det søndag mødte Japan ved VM 1. division i Østrig. De asiatiske oprykningsfavoritter scorede en gang i hver periode og vandt således kampen med 3-0. Tirsdag venter Ungarn.

Ishockey. Det danske ishockeylandshold får tilgang af Patrick Russell ved VM i Köln i næste måned. Russel, der spiller har kontrakt med NHL-klubben Edmonton Oilers, men spiller i farmerklubben Bakersfield Condors i AHL, støder til landsholdet i løbet af den kommende uge. Landsholdet har i forvejen fået tilsagn fra Nikolaj Ehlers fra Winnipeg Jets i NHL. Til gengæld blev det også i denne omgang et nej fra Philip Larsen fra Vancouver Canucks i NHL. Det er tredje VM på stribe, at den stærke back melder afbud til.

Fodbold: Panamansk fodbold blev lørdag ramt af en tragedie, da landsholdsspilleren Amilcar Henriquez blev skudt og dræbt nær sin hjemby Colón. Det skriver nyhedsbureauet AFP. Den 33-årige spiller stod angiveligt sammen med nogle venner i byen Sabanitas nær Colón, da bevæbnede mand trådte ud af en bil og skød mod Henriquez og vennerne. Landsholdsveteranen blev fragtet til hospitalet, men hans liv stod ikke til at redde.

Cykling: Målsætningen om at kæmpe med om medaljerne blev indfriet for de danske deltagere i den sidste disciplin ved verdensmesterskaberne i banecykling, men desværre for de to olympiske bronzevindere i 4 km holdforfølgelsesløb Casper Folsach og Niklas Larsen blev det i parløbet i Hongkong lige netop ikke til en plads på podiet. Den rød-hvide duo sluttede som nr. 4 med 22 point – 10 efter de belgiske bronzevindere Kenny De Ketele-Moreno De Pauw og 10 foran schweizerne Tristan Marguet og Claudio Imhof på femtepladsen. Guldet gik til Frankrigs Morgan Kneisky og Benjamin Thomas med 45 point foran Cameron Meyer-Callum Scotson, Australien med 41. Mens den 21-årige Thomas dermed sikrede sig sin anden titel ved dette VM efter også at være strøget til tops i omnium, var det fjerde gang, den otte år ældre Morgan Kneisky stod øverst på medaljeskamlen. Han blev verdensmester i scratch i 2009, og vandt parløb i 2013 med Vivien Brisse og i 2015 med Bryan Coquard.

Previous
Next