Skip to Content

Wednesday, October 16th, 2019

Britney Spears chokerer: Er blevet kærester med 12 år yngre model

Closed
by July 31, 2017 General

35-årige Britney Spears har på ny fundet kærligheden.

Det bekræftede popdronningen selv på Instagram-søndag, hvor hun delte en video af hende selv og den 23-årige fitnessmodel og skuespiller Sam Asghari ledsagdet af teksten ‘Mig og min kæreste’.

Søndag delte Sam Asghari også selv samme video med teksten ‘Hendes smil gør mig skør’ efterfulgt af et hjerte.

Det er dog langtfra første gang, at Britney Spears har delt billeder af sin udkårne på det sociale medie Instagram.

I juni delte Britney Spears et billede af de to sammen, da Sam Asghari besøgte hende under en turné i Japan. De to mødtes ifølge mediet Radar Online under indspilningen af musikvideoen til Spears’ sang ‘Slumber Party’ og har angiveligt datet siden starten af året. Det er dog første gang, at 35-årige Britney Spears, der er mor til to, officielt bekræfter forholdet.

Britney Spears er om nogen vant til, at hendes kærlighedsliv er i offentlighedens søgelys. Fra 1999-2002 dannede hun par med popsangeren Justin Timberlake, som siden skrev hittet ‘Cry Me a River’ om deres forhold.

I 2004 giftede hun sig til manges store overraskelse som bare 23-årig med danseren Kevin Federline, og sammen fik de sønnerne Sean Preston Federline og Jayden James Federline, der i dag er henholdsvis 11 og 10 år gamle.

Melrose

Læs også:

Federline og Spears gik fra hinanden efter gå års ægteskab og efterfølgende fulgte Britney Spears store nedtur, som blandt andet indebar, at hun klippede sig skaldet, mens verdenspressen fotograferede optrinnet. Hun blev i samme periode indlagt.

Siden har hun også været forlovet med agenten Jason Trawick, men de to afbrød forlovelsen i 2012.

Diana

Læs også:

For nylig chokerede Britney Spears mange, da hun under en koncert i Singapore afbrød showet for at synge fødselsdagssang for sin livvagt. Det var dog ikke afbrydelsen, der overraskede folk verden over – men nærmere det faktum, at Britney Spears, som i mange år har været kritiseret for at synge playback, rent faktisk sang live.

Previous
Next