Skip to Content

Cognacverkoop Azië stuwt omzet Rémy Cointreau

Closed
by July 20, 2017 General

Gepubliceerd op 20 jul 2017 om 09:04 |
Views: 65
| Onderwerpen: Azië

PARIJS (AFN/BLOOMBERG) – Rémy Cointreau heeft goede zaken gedaan met de verkoop van cognac in Azië. De Franse producent van cognacs en likeuren zag mede daardoor zijn omzet in het afgelopen kwartaal met 8 procent stijgen tot ruim 240 miljoen euro. Analisten rekenden gemiddeld op een stijging met 5,1 procent.

Het afgelopen boekjaar werd ook al geprofiteerd van de cognacconsumptie in China. Nu benadrukte de onderneming ook de goede verkopen in Singapore en verbeteringen in Japan. De totale verkoop van cognac van het merk Rémy Martin steeg met 19 procent, waar analisten uitgingen van 14 procent.

Vorige maand verhoogde Rémy Cointreau zijn winstverwachtingen voor de komende jaren. Het bedrijf benadrukte die voorspelling nu bij zijn kwartaalcijferpresentatie.

Gerelateerd

Azië

VolgenKlik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.Rémy Cointreau

VolgenKlik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Previous
Next