Skip to Content

Saturday, September 21st, 2019

Dansk badminton udtager skadet stjerne til Sudirman Cup

Closed
by April 13, 2017 General

Badmintonstjernen Jan Ø. Jørgensen bliver en del af det danske landshold, der i næste måned skal spille Sudirman Cup.

Verdensranglistens nummer tre er i øjeblikket ude med en hælskade.

Torsdag har landstræner Kenneth Jonassen udtaget Jan Ø. Jørgensen til Sudirman Cup – også kendt som VM for mixede hold – der spilles i Australien fra 21. til 28. maj.

– Vi har udtaget det hold, der giver os de bedste chancer for at indfri målsætningen om en medalje, siger Jonassen i en pressemeddelelse fra Badminton Danmark.

– Hvis vi skulle få skader, mens vi er afsted, vil vi stadig kunne stå stærkt, da hele truppen besidder kvalitet, siger han.

Danmark er kommet i pulje med Indien og Indonesien i det indledende gruppespil.

– Indien og Indonesien er store badmintonnationer med rigtig gode damespillere og rigtig gode herrespillere samt stærke mixed doubler.

– Men vi tror på, at vi har holdet til at komme videre fra gruppen som nummer et, hvilket formentlig vil betyde, at vi kan undgå Kina i en eventuel kvartfinale, siger Kenneth Jonassen.

Jan Ø. Jørgensen har meldt afbud til turneringer i Indien, Malaysia, Singapore og EM på hjemmebane i Kolding senere i april for at komme sig over sin skade.

Det danske hold til Sudirman Cup ser ud som føler:

Viktor Axelsen, Jan Ø. Jørgensen, Mathias Boe, Carsten Mogensen, Mads Conrad-Petersen, Mads Pieler Kolding, Mathias Christiansen, Joachim Fischer, Line Kjærsfeldt, Mia Blichfeldt, Christinna Pedersen, Kamilla Rytter Juhl og Sara Thygesen.

Se også: Sydkoreanere sender danske OL-sølvindere ud i Malaysia

Se også: Axelsen rider videre på bølge i Malaysia

hong-kong-tennis-open EKSTRA Sport og SpilPengenes Top 20: Caroline giver stadig drengene baghjul

Previous
Next