De onderwerpen van het L1NWS

General

Het L1NWS van L1 TV, met de volgende onderwerpen:

Hoe zien de grotten in de Cannerberg eruit na de brand? Wij gaven een camera mee aan de brandweer
De grot bij Kanne waar de afgelopen week brand woedde, mag voorlopig niet worden gebruikt. De boer die in de grotten hooi en stro had opgeslagen, moet de ingangen op Nederlands en Belgisch grondgebied hermetisch afsluiten. Tot die tijd houden beveiligers nieuwsgierigen op afstand. De provincie Limburg en de gemeente Riemst namen die maatregelen na inspectie van de grotten vanochtend.

Chateau Neercanne is flink gedupeerd; alle wijn kan door de gootsteen
Het befaamde restaurant Chateau Neercanne heeft misschien wel de meeste schade geleden van alle omwonenden. Opluchting omdat de brand voorbij is. Maar vandaag kwamen experts de schade opnemen. Een bedrag kan directeur Peter Harkema nog niet noemen.

Londen, Singapore, Milaan, Bangkok, San Francisco en…Sittard! Voor ‘slechts’ duizend euro is deze trui van u…
Justin Bieber, Tim Kardashian, DJ Tiësto dragen ‘m…… En misschien U ook wel. Als u er tenminste voor in de buidel wil tasten. Deze exclusieve trui van het merk Vetements kost je namelijk 990 euro.

Vakantie aan de Maas: Het eindpunt in Mook
Limburg viert deze weken de zomer. Veel mensen zijn op vakantie en wie niet in het buitenland zit viert de zomer natuurlijk aan de Maas. Verslaggever Julian Buijzen vaart deze week de Maas af en vandaag is hij aangekomen bij het laatste stukje van zijn reis: Mook.

L1NWS

Elke dag nieuws om 17:30, 18:30, 19:30, 20:30, 21:30, 22:30 en 23:30 uur op L1 TV.

Alle losse onderwerpen en hele uitzendingen staan op L1.nl/L1NWS

Meer regionaal nieuws vind je op 1Limburg.nl