Skip to Content

Friday, December 13th, 2019

Er det her verdens bedste job? Få 100.000 kroner for at drikke øl i fire timer

Closed
by November 26, 2016 General

Carlsberg søger i øjeblikket en til et helt særligt job. Arkivfoto.

Kunne du tænke dig at drikke øl i fire timer og så oven i hatten blive betalt 100.000 kroner for det?

Så er Carlsbergs nye job som Carlsberg-ambassadør sikkert noget for dig.

Ølgigantens afdeling i Singapore søger nemlig under titlen ‘Probably the best job in the world’ en person, der har lyst til at drikke øl i fire timer og få 20.000 singaporeanske dollars, svarende til ca. 100.000 kroner, for det.

Jobbet kræver ingen erfaring, blot ‘100 % Carlsberg passion’ lyder det i opslaget fra Carlsberg, som er delt på Facebook.

Det fremhæves også, at der naturligvis indgår en chauffør i jobbet, så du ikke behøver tænke på transport.

For at søge jobbet skal du blot svare på, hvorfor du er den bedste ansøger, hvordan du opfører sig, når du får en Carlsberg i hånden – og sidst men ikke mindst skal du nævne en sang, der beskriver den følelse, du får, når du drikker en Carlsberg.

NORWAY-ROYAL-ANNIVERSARY
Læs også:

Det lyder alt sammen forholdsvis nemt at gå til, men du skal nok finde de ekstra kreative svar frem fra baghovedet, hvis du skal gøre dig forhåbninger om den attraktive stilling.

Selvom det hele næsten lyder for godt til at være sandt, er det faktisk ikke første gang, at Carlsberg slår en lignende stilling op. Sidste år søgte Carlsberg også en såkaldt ambassadør, men dengang var lønnen dog kun halvt så høj.

Du kan søge Carlsberg.jobbet ved at klikke her.

FOTO AF LINNEA BERTHELSEN - 20
Læs også:

Previous
Next