Skip to Content

Finnair åbner jysk port til Asien fra Billund

Closed
by April 4, 2016 General

Mandag åbner Finnair nemlig for daglig ruteflyvning mellem Billund og Helsinki – og betyder lettere adgang fra Jylland til 15 vigtige asiatiske destinationer.

Den nye daglige afgang fra Billund Lufthavn til Helsinki giver direkte adgang til hurtige og smidige forbindelser til Asien og Finland.

– Vi har længe arbejdet på at få en direkte forbindelse til den finske hovedstad. Fra Finnairs base i Helsinki er der også gode muligheder for at komme hurtigt videre til det østligste Europa og Asien, hvilket vil komme erhvervslivet i hele Vestdanmark til gode, siger direktør Kjeld Zacho Jørgensen, Billund Lufthavn.

De rejsende kommer dermed  tættere på Finnairs 15 asiatiske destinationer: Beijing, Shanghai, Hongkong, Chongqing, Xi’an, Seoul, Tokyo, Osaka, Nagoya, Singapore, Ho Chi Min City, Delhi, Bangkok, Phuket og Krabi.

Ruten flyves med Embraer 170 og Embraer 190 med afgang fra Billund mandag, onsdag, fredag og søndag klokken 12.10 og tirsdag, torsdag og lørdag klokken 20.10. Flyvetiden er på en time og 45 minutter fra Billund til Helsinki.

Previous
Next