Skip to Content

Henrik Ramlau fylder 60 år

Closed
by September 29, 2016 General

60 Henrik Ramlau-Hansen fylder 60 år søndag den 2. oktober.

Han har bestridt topposter som økonomidirektør i Danske Bank og administrerende direktør i Danica Pension, men nu har den rutinerede erhvervsleder lagt direktørposterne på hylden til fordel for et job som lektor på Copenhagen Business School, CBS.

Selv siger han, at det er et endeligt farvel til direktørtiden, men også et goddag til sin tredje karriere.

Den 1. juni tiltrådte han sit nye job som lektor på CBS, og det var et helt naturligt skridt i karrieren, fortæller han.

– Jeg har altid haft den idé, at når jeg stoppede min aktive direktørkarriere, ville jeg gerne give lidt tilbage. Jeg har altid syntes, at det var skægt at undervise, og da jeg har været heldig at få nogle spændende job, så vil jeg gerne nu bidrage med lidt praktisk erfaring til den akademiske verden, siger Henrik Ramlau-Hansen og uddyber:

– Pensions- og banksektoren spiller en central rolle i det moderne samfund, og der ligger utrolig meget finansiel teknik bag, som er utrolig spændende, og det kan jeg nu være med til at formidle videre til studerende og lære dem om.

Ved siden af deltidsjobbet på CBS sidder Henrik Ramlau-Hansen desuden i bestyrelsen hos Danica Pension og Danske Banks datterselskab i Nordirland.

Afskeden med Danske Bank har også betydet, at Henrik Ramlau-Hansen har fået mere fritid, og den bruger han især på rejser og golf og til at få læst flere bøger.

– Vi rejser en del i fritiden og var i Cuba, da jeg lige var stoppet i Danske Bank. Den næste rejse bliver en tur til Thailand, Singapore og Cambodia i julen, fortæller lektoren, som også har New Zealand og Patagonien på sin liste over fremtidige rejsemål.

Henrik Ramlau-Hansen er fraskilt og bor nu med Helle i Nordsjælland. Han har desuden et lille hus i Sydfrankrig. (ritzau)

Previous
Next