Skip to Content

Jermaine Pennant med pinlig twittertabbe

Closed
by June 24, 2016 General

Promotion med annonselenker

Natt til fredag ble det klart at Storbritannia ønsker å gå ut av EU. Etter en folkeavstemning sa folket nei til videre union.

En gedigen avgjørelse, men ikke alle hadde satt seg skikkelig inn i saken. Det demonstrerte den tidligere Premier League-profilen Jermaine Pennant.

Engelskmannen Pennant, som nå spiller for Tampines Rovers i Singapore, la nemlig ut denne meldingen på Twitter etter at resultatet i folkeavstemningen ble offentliggjort:

– Nå som vi ikke er i Europa lenger, hva skjer med neste EM-sluttspill i 2018?

Twittermeldingen ble med en gang delt i rekordfart, og Pennant ble raskt gjort til latter av både aviser og brukere på sosiale medier.

Det hele endte med at den tidligere Arsenal-, Liverpool- og Stoke-spilleren slettet meldingen og hevdet det hele var en spøk.

– Ingen tror på deg, skriver en twitterbruker.

Flere har lurt på hvorfor Pennant slettet meldingen hvis det bare var en spøk.

Meldingen hadde mye feil. Ikke betyr Brexit at England mister status som europeisk land, og ikke er det EM i 2018. Da spilles som kjent VM i Russland.

Les: – Bare Putin har grunn til å feire i dag
Les: – En seier for alle som står opp om morgenen

Men Brexit kan faktisk få konsekvenser også for engelsk fotball og Premier League, på grunn av at vilkårene for arbeidstillatelse kan endres.

Den tyske journalisten Rapahel Honigstein uttalte tidligere i år at «Brexit kunne sette Premier League 25 år tilbake i tid». Det spekuleres nå i at over 100 spillere kan forsvinne fra den engelske toppdivisjonen.

BAKGRUNN: Slik kan Brexit påvirke Premier League

LES OGSÅ:

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Previous
Next