Skip to Content

Tuesday, October 15th, 2019

Justin Bieber zegt 14 optredens af

Closed
by July 24, 2017 General

Justin Bieber stopt met zijn Purpose wereldtournee. Op zijn website laat de Canadese zanger weten dat hij wegens onvoorziene omstandigheden zijn komende veertien concerten niet door zal laten gaan. 

Na 150 optredens in zes continenten houdt de popster het na achttien maanden voor gezien. In oktober 2016 stond hij nog in de Gelredome voor zijn Purpose Tour en afgelopen juni gaf hij een show tijdens Pinkpop in Landgraaf. Teleurgestelde fans kunnen hun geld terugkrijgen. 

,,Justin houdt van zijn fans en heeft er een hekel aan ze teleur te stellen. Hij dankt zijn fans voor de waanzinnige ervaring die de Purpose wereldtournee was. Hij is dankbaar en vereerd om die ervaring te hebben gedeeld met zijn cast en crew. Desondanks heeft hij na zorgvuldig beraad besloten dat hij de resterende data niet optreedt.” 

Hij zou komend weekend moeten verschijnen in Arlington, Texas, en na zeven shows in Noord-Amerika doorreizen naar zijn geboorteland Canada. Ook Japan, Singapore en de Filipijnen stonden nog op de planning.

Tegenvaller voor Martin Garrix

Martin Garrix zou op 18 augustus in Minneapolis en op 5 september in Toronto het voorprogramma van Bieber verzorgen. In maart stond Garrix al met zijn Canadese maat in stadions in Perth, Melbourne, Brisbane, Sydney en Auckland. In Landgraaf trad de 21-jarige dj op direct ná de show van Bieber. 

Previous
Next