Skip to Content

Kina siger nej tak til Justin Biebers dårlige opførsel

Closed
by July 21, 2017 General

Spritkørsel og larmende fester. Den slags opførsel har fået Kina til at forbyde det canadiske popidol Justin Bieber at rejse ind i landet.

Det skriver avisen The Guardian.

De kinesiske myndigheder begrunder forbuddet med, at sangeren er kendt for “dårlig opførsel”.

– Justin Bieber er en talentfuld sanger, men han er også en kontroversiel, ung udenlandsk sanger, siger Beijings kulturbureau i en skriftlig udtalelse.

– Så vidt vi ved, har han været involveret i en række eksempler på dårlig opførsel, både i sit sociale liv og under tidligere optrædener i Kina, hvilket skabte utilfredshed i offentligheden.

Popstjernen skal senere på året turnere rundt i Asien, hvor han skal optræde i blandt andet Japan, Filippinerne, Hong Kong og Singapore. Men hans kinesiske fans kommer altså ikke til at opleve ham på scenen i denne omgang.

Justin Bieber har tidligere optrådt i Kina. Da han besøgte landet i 2013, chokerede han mange ved at blive båret på Den Kinesiske Mur af sine livvagter.

De kinesiske myndigheder har ikke fortalt helt præcist, hvad der har fået dem til at forbyde sangeren adgang til landet.

Og de udelukker heller ikke, at den canadiske sanger igen kan få lov at begejstre sine fans i Kina.

– Vi håber, at Justin Bieber er i stand til at forbedre sin opførsel, når han bliver voksen, og igen vil vinde den offentlige velvilje.

Popstjernen er langtfra den første musiker, der har fået nej til at optræde i Kina.

Også det amerikanske band Maroon 5 blev i 2015 nødt til at droppe sine planlagte koncerter. Det skete, efter at bandets keyboardspiller havde sendt fødselsdagshilsner til den tibetanske spirituelle leder, Dalai Lama.

Det britiske rockband Oasis blev også nægtet indrejse, efter at forsanger Noel Gallagher havde optrådt til en støttekoncert for Tibet.

Previous
Next