Skip to Content

Saturday, September 19th, 2020

Magnussens gamle rival fandt ud af sin afsked på nettet

Closed
by September 16, 2017 General

16x9
Renault har valgt at se bort fra Jolyon Palmer næste år. Foto: DIEGO AZUBEL / Scanpix Denmark

Jolyon Palmers kontrakt skulle angiveligt sikre, at han får lov til at køre sæsonen færdig hos Renault.

Jolyon Palmer er fortid hos Formel 1-teamet Renault i næste sæson.

Det franske hold meddelte torsdag, at de har hentet spanieren Carlos Sainz Jr. til at erstatte Palmer. De havde bare ikke selv nået at fortælle briten det.

For Palmer, som var holdkammerat med Kevin Magnussen i sidste sæson, kunne i stedet læse via motorsportsmediet Autosport, at han ikke er kører for holdet næste år. Han fik efterfølgende beskeden bekræftet af andre folk.

– Selvfølgelig vidste jeg, at med mine præstationer i år ville de lede efter en anden kører. Det har været et hårdt år.

– Men du ved aldrig, hvornår det er ovre. Jeg kunne have følt det samme sidste år, siger han til Autosport.

Færdig efter et år

Jolyon Palmer og Kevin Magnussen kæmpede sidste år for at få det sidste sæde hos Renault, efter Nico Hülkenberg var hentet til holdet.

Magnussen fravalgte holdet, fordi de kun kunne tilbyde en etårskontrakt, og fordi han følte, at alle andre havde fået tilbuddet end ham. Magnussen skiftede derefter til Haas på en toårig kontrakt, mens Palmer takkede ja til Renaults etårige tilbud.

Renault skulle ifølge Autosport allerede have forsøgt at få Carlos Sainz Jr. til at erstatte Palmer i denne sæson, men Palmers kontrakt skulle sikre, at det ikke kan ske.

– Jeg fokuserer fortsat på at gøre det bedste, jeg kan, når jeg sidder i bilen. Intet har ændret sig. Jeg vil stadig slutte året på bedst mulig vis, fortæller Palmer.

23-årige Carlos Sainz Jr. kører i denne sæson for Toro Rosso. Han har før weekendens grandprix i Singapore fået 39 point. Det giver ham en placering som nummer ni i stillingen.

Palmer ligger på en delt sidsteplads, da han fortsat ikke har vundet nogen point.

Previous
Next