Skip to Content

Wednesday, August 12th, 2020

'Min fede træner' får hård medfart på de sociale medier

Closed
by April 19, 2017 General

Nyt tv-program:
‘Min fede træner’ får hård medfart på de sociale medier

Tv-programmet ‘Min fede træner’ sendes første gang i aften, men allerede nu raser brugere på de sociale medier over konceptet.

I aften er der premiere på programmet ‘Min fede træner’ på TV3.

I programmet skal fire kendte danskere tage på i vægt for derefter at tabe alle kiloene igen sammen med de overvægtige deltagere, der har meldt sig til programmet.

Det er bloggeren Mascha Vang, vejrvært og model Sara Maria Franch-Mærkedahl, personlig træner Kira Eggers og tidligere tennisstjerne Frederik Fetterlein, der i tre måneder skal skifte broccolien ud med burgere og kvitte løbeturene til fordel for sofaneseren. Alt sammen for at få indblik i, hvordan det er at have ekstra kilo på sidebenene.

Ud over de fire kendte danskere er også fire ganske almindelige danskere med i programmet. Alle fire er overvægtige og har meldt sig til programmet i håb om at tabe de overflødige kilo.

De fire kendte danskere skal tage så meget på i vægt som overhovedet muligt ved at spise usundt mad som pizza, burger og masser af kage. De har desuden fået forbud mod at dyrke motion i de tre måneder, programmet varer.

Når de har taget på i tre måneder, skal de tabe sig sammen med de fire overvægtige deltagere.

Men allerede inden første afsnit af ‘Min fede træner’ løber af stablen, har der været stærke reaktioner på programmets koncept fra brugere på Facebook og Twitter.

Hård medfart på Facebook

TV3 har lagt en trailer for programmet op på deres Facebook-side, hvori man ser Mascha Vang fortælle en af deltagerne, at hun vil tage på for derefter at tabe sig igen sammen med hende.

Videoen har affødt en række negative reaktioner fra Facebook-brugere, der mener, at programmet er en hån mod folk, der vejer for meget.

En bruger mener blandt andet, at programmet gør grin med overvægtige mennesker, og at konceptet er direkte diskriminerende:

De fleste af kommentarerne på Facebook er negativt stemte over for programmet, og mange af de Facebook-brugere, der har kommenteret på opslaget, giver udtryk for, at programmet er en hån mod folk, der vejer for meget:

Også på Twitter har brugerne raset over ‘Min fede træner’. Her giver brugeren Thomas Fog Jensen udtryk for, at programmet er direkte pinligt:

‘Min fede træner’ sendes første gang i aften kl. 20 på TV3.

Previous
Next