Skip to Content

Muskens neemt geen risico richting EK

Closed
by April 12, 2016 General
ANP

Muskens neemt geen risico richting EK

SINGAPORE – Badmintonster Eefje Muskens komt niet in actie tijdens de Singapore Open. Ze heeft een lichte blessure en wil geen risico nemen met het oog op het EK eind deze maand in het Franse La Roche sur Yon.

Door ANP – 12-4-2016, 15:49 (Update 12-4-2016, 15:49)


Daar is ze met dubbelpartner Selena Piek als tweede geplaatst op dat EK. Muskens en Piek hebben daardoor een vrije doortocht naar de tweede ronde. Samantha Barning en Iris Tabeling moeten in de eerste ronde aantreden tegen het Duitse duo Linda Efler en Lara Käpplein.

Piek is in het gemengddubbelspel samen met Jacco Arends als derde geplaatst en treft de Oekraïense tegenstanders Natarov/Voytsekh. Tabeling en Ruben Jille nemen het in de eerste ronde op tegen het Deense duo Christiansen/Grebak. Jille speelt in het mannendubbelspel samen met Robin Tabeling. Het als eerste geplaatste Russische duo Ivanov/Sozonov wacht hen in de eerste ronde.

In het mannenenkelspel heeft Nick Fransman een bye en speelt Erik Meijs tegen de Fransman Lucas Claerbout. Gayle Mahulette is de enige Nederlandse in het vrouwenenkelspel. Ook zij hoeft in de eerste ronde niet te spelen.

Previous
Next