Skip to Content

'Nog meer interesse in margarinetak Unilever'

Closed
by August 17, 2017 General

Gepubliceerd op 17 aug 2017 om 18:53 |
Views: 257

LONDEN (AFN/BLOOMBERG) – Het Singaporese staatsfonds Government Investment Corporation (GIC) steunt naar verluidt een mogelijk bod van investeerder KKR op de margarinetak van Unilever. Dat meldden ingewijden rond de zaak aan de Britse zender Sky News.

Daarmee duikt er weer een partij op met vermeende interesse in het onderdeel dat bekend is van merken als Becel, Blue Band, Bona en Zeeuws Meisje. Unilever zette de margarinetak in april in de etalage. KKR en Unilever wilden tegenover Sky geen commentaar geven.

Eerder meldde de zender al dat de Amerikaanse investeringsmaatschappijen Clayton Dubilier & Rice en Bain Capital een gezamenlijk bod aan het voorbereiden waren. Ook Blackstone en CVC Capital Partners zouden aan een bieding werken, evenals Apollo Management. De naam van KKR werd eerder ook al genoemd, maar toen was nog geen sprake van een mogelijk samen optrekken met GIC.

Gerelateerd

Unilever Certificate

VolgenKlik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Previous
Next