Skip to Content

Nye afslørerende oplysninger: Bieber i billetkrise inden aflyst turné

Closed
by July 26, 2017 General

Det kom som en stor overraskelse, da den canadiske superstjerne Justin Bieber for nyligt offentliggjorde, at han ikke ville fuldføre den verdensomspændende turné, han var i gang med. Efter mere end 130 shows på halvandet år havde stjernen fået nok og brug for en pause. Nu fortæller en kilde hos arrangøren bag turnéen, at de havde problemer med at sælge billetter til de sidste koncerter på Biebers ‘Purpose World Tour’.

Med 14 koncerter tilbage af den stort anlagte ‘Purpose World Tour’ blev det nok. Justin Bieber valgte forleden at trække stikket og aflyse resten af turnéen, der har bragt stjernen verden rundt – to gange til Danmark – i forbindelse med de mere end 130 koncerter, som stjernen har spillet det seneste halvandet år.

Det er siden kommet frem, at den 23-årige canadiske superstjerne valgte at aflyse turnéen, da han ganske enkelt har brug for en pause efter at have været på ‘landevejen’ siden 9. marts 2016.

Det amerikanske gossipmedie TMZ fandt efter aflysningen Bieber, og her fik de en kort forklaring ud af stjernen:

»Jeg har det godt. Jeg har været på turné i to år, og jeg har bare brug for ro og afslapning. Jeg skal ud og køre lidt på cykel og slappe af,« lyder det fra Justin Bieber, der også har en besked til de fans, som er blevet ramt af aflysningerne:

»Jeg elsker jer, I er fantastiske. Jeg vil gerne undskylde over for dem, der er skuffede eller føler sig forrådt,« siger Bieber.

MUSIC-JUSTINBIEBER/

Læs også:

Det er dog ikke kun Justin Bieber, der havde svært ved at holde dampen oppe mod slutningen af den halvandet år lange turné med over 150 koncerter.

Ifølge en kilde hos koncertarrangøren AEG Presents, der står bag ‘Purpose World Tour’, så begyndte det i stigende grad at blive sværere at sælge billetter til de mange koncerter.

ARKIVFOTO. Justin Bieber på scenen.

Ifølge det amarikanske musikmagasin Billboard var faktisk kun en ud af de resterende – nu aflyste – koncerter udsolgt. Ved de 13 andre manglede der at blive solgt mellem 5.000 og 12.000 billetter, hvilket er usædvanligt da Bieber-billeter ofte rives væk på få timer eller dage.

Samtidig med, der var mange billetter, som ikke blev solgt, så blev mange af dem solgt til lavere pris end oprindeligt tænkt. Alligevel havde AEG ingen planer om at skrotte resten af koncerterne på Biebers turné, men de faldende salgstal kan i sidste ende have betydet, at arrangøren ikke ville presse på for at få Bieber til at gennemføre, siger en kilde fra AEG til Billboard.

MUSIC-JUSTINBIEBER/

Læs også:

»Hvis salget af billetter havdet været bedre, så havde vi måske forsøgt hårdere på at overbevise ham om at fuldføre turnéen,« forklarede kilden, der dog godt kan forstå Justin Biebers beslutning:

»Den her turné har indtjent så mange penge. Han tjente millioner af dollars. Han har behov for at tage en pause,« uddyber kilden.

Finansielt kan Justin Bieber og AEG nok også godt klare at aflyse de sidste koncerter på turnéen. En opgørelse efter de første 122 koncerter på ‘Purpose World Tour’, som Billboard lavede tidligere i år, viste, at sangeren havde indtægter for lige under 200 millioner dollars – eller lige omkring 1,275 milliarder kroner. I forbindelse med de 122 første koncerter solgte Bieber 2,2 millioner billetter.

Justin Bieber skulle have spillet den næste koncert på turnéen i Dallas 29. juli, inden han skulle til steder som Denver, Boston, Toronto, New York, Tokyo, Hong Kong og Singapore.

Previous
Next