Skip to Content

Rederiforeningen: Gode takter fra den nye regering

Closed
by November 27, 2016 General

Danmarks Rederiforening ser flere gode takter i aftalegrundlaget, som den nye trekløverregering præsenterede søndag, og som ifølge foreningen taler krystalklart om vækstintentionen i forhold til det blå Danmark.

“Vi bliver rigere ved at handle med andre. Det står der i præamblen til trekløverregeringens nye regeringsgrundlag. Dermed slår den nye regering meget klart tonen an. Danmarks velstand skabes globalt, og derfor skal vi også tænke globalt, når det gælder Danmarks politiske indsats,” siger adm. direktør Anne H. Steffensen, Danmarks Rederiforening, i en pressemeddelelse:

“Jeg glæder mig over, at den nye regering meget klart har øje for, at frihandel og stærke internationale relationer er fuldstændig afgørende for Danmark. Der er tydeligvis globale og europæiske politiske strømninger, som peger modsat, men dem kan vi kun adressere ved en aktiv indsats. Samtidig er det godt, at der også er fokus på de grupper, som risikerer ikke at få del i gevinsterne. Det er nødvendigt for at sikre fortsat bred opbakning til frihandel i Danmark og andre lande,” siger Anne H. Steffensen.

Rederiforeningerne vil have løft på blå uddannelser  

Hun kalder regeringsgrundlaget for en vigtig melding for søfarten og henviser til regeringens vækstteam:

“En af forudsætningerne for, at rederierne og det øvrige blå Danmark fortsat kan bidrage til vækst og udvikling i hele landet er konkurrencedygtige vilkår. Så det ligger lige for, at den nye regering sætter handling bag intentionerne ved eksempelvis at få udvidet sømandsskatten til at omfatte hele offshore området,” siger Anne H. Steffensen.

Løkke klar med ny trekløverregering

Rederiforening: Nu vokser presset på vækstteam  

Ansatte i Det Blå Danmark tjener rigtig godt  

Jesper Lok skubber vækstteamets ambitioner i vejret  

Previous
Next