Skip to Content

S-ar putea ca anul viitor sa se poarte tot ce este inspirat din Orient, o spun cei care au vizitat cele mai mari targuri de moda din Marea Britanie: bluzele seamana mult cu iile romanesti – VIDEO

Closed
by July 25, 2017 General

Palarii conice, lampi chinezesti, dar si cateva bluze care amintesc de iile romanesti au fost prezentate la Londra. La targ, cumparatorii au ocazia sa vada ce se va purta primavara si vara viitoare.

”Rochiile chinezeşti Qipao, gulerele chinezeşti, detaliile rochiilor. Mătasea devine mai importantă în tot domeniul. Kimono-urile erau deja foarte la modă şi rămân în continuare. Cu siguranţă, vedem impunându-se nişte tendinţe de inspiraţie orientală.”

La capitolul genti, a atras atentie o colectie pentru care s-au folosit kimonouri japoneze. Producatorii spun ca fiecare este unica.

Ann EDWARDS, PRODUCATOARE DE GENTI:”Ador ţesătura japoneză, pentru că are o calitate absolut incredibilă. Nu cred că noi, în Occident, putem face asemenea ţesături. Felul cum sunt ţesute firele de aur şi argint şi puritatea mătasii. Noi nu ştim să facem aşa ceva şi nu avem o asemenea tradiţie.”

In trend se inscriu si acesti pantofi, creati de un designer din Singapore, care a folosit motive chinezesti pentru modelele sale de incaltaminte.

Pretul unei perechi ajunge la 500 de dolari. La targ sunt prezentate branduri din 45 de tari.

Citeste mai multe despre:

,

Previous
Next