Skip to Content

SISTE: Justin Bieber avlyser verdensturneen

Closed
by July 24, 2017 General

(Dagbladet): Den kanadiske popstjerna Justin Bieber (23) avlyser resten av verdensturnéen sin.

Det annonserer superstjerna på sin offisielle Facebook-side mandag kveld norsk tid.

– Som følge av uforutsette omstendigheter, vil Justin Bieber avlyse resten av Purpose World Tour-konsertene. Justin elsker fansen sin og hater å skuffe dem, begynner kunngjøringen.

Artisten har spilt et utall konserter over hele verden det siste halvannet året, men nå er det altså stopp for denne gang:

– Han takker fansen for de utrolige opplevelsene med Purpose World Tour over de siste 18 månedene. Han er takknemlig og beæret over å ha delt den opplevelsen med ensemblet og crewet sitt gjennom over 150 vellykkede konserter over seks kontinenter i denne omgang. Imidlertid, etter nøye overveilese har han bestemt seg for å ikke opptre noen flere datoer, opplyses det i annonseringen.

Billetter til de avlyste konsertene vil bli refundert.

Ble utestengt fra Kina

Foreløpig er altså ikke den konkrete grunnen til avlysningen offentlig kjent, men nyheten kommer få dager etter at Bieber ble utestengt fra Kina.

Myndighetene har nemlig bestemt at «What Do You Mean»-sangeren ikke får opptre i landet på grunn av dårlig oppførsel.

23-åringen skulle opprinnelig avholde konserter i blant annet Singapore, Filippinene, Hong Kong, Japan og Indonesia, ifølge The Guardian.

– Justin Bieber er en begavet sanger, men han er også en kontroversiell, ung, utenlandsk sanger, skrev Beijings kulturbyrå i en uttalelse publisert på deres nettside.

– Så vidt vi vet, har han deltatt i en rekke hendelser der han har vist dårlig oppførsel, både i sitt sosiale liv og under tidligere konserter i Kina, noe som førte til misnøye blant folket, het det videre i uttalelsen fra kulturbyrået.

Skuffet fansen

Bieber har ved flere anledninger skapt overskrifter med oppførselen sin, både på og utenfor scenen. Han skapte som kjent skandale i Oslo i 2015, da han stormet av scenen under en intimkonsert på Chateau Neuf.

Da han stod på scenen i Frankfurt nylig, valgte popstjerna for øvrig å ta av seg skoa og kaste dem ut i publikum.

FESTER I OSLO: Etter konserten i Telenor Arena dro Justin Bieber på et utested på Solli plass i Oslo. Video: Snapchat/ Andrea Vassbrekke / Inga Hanstveit / Dagbladet
Vis mer

I starten av juni gjestet Bieber Den Store Sommerfesten i Stavanger, der han holdt sin største konsert i Norge noensinne.

Imidlertid virket det ikke som om 23-åringen var i toppform på konserten, og han levde ikke opp til forventningene.

Dagbladets anmelder kastet en treet på terningen, og skrev blant annet om Bieber: «Med hånda plassert lang ned i lomma, og et blikk som kommuniser at han nok heller skulle ha vært et helt annet sted enn i det begredelige Rogalandsregnet».

Lik Dagbladet Kjendis på Facebook
Previous
Next