Skip to Content

Slushin tunnelma niittää kehuja Singaporessa

Closed
by September 26, 2017 General

Slush Singapore kerää kehuja

”Suomella on mahdollisuus olla rakentamassa kasvuyritysten ekosysteemiä Euraasian viidelle miljardille ihmiselle. Se on paljon suurempi markkina-alue kuin mikä Piilaaksoa ympäröi”, Peter Vesterbacka, yksi Slushin perustajista kommentoi Tekniikka&Taloudelle.

Tokiossa kasvuyritystapahtumaa on järjestetty jo neljä vuotta, Shanghaissa kolme vuotta ja nyt syyskuussa järjestettiin Slush Singapore toista kertaa.

Slushin päätapahtuma keräsi tänä vuonna yli 3 000 vierasta noin 60 maasta. Paikalla oli 300 yritystä ja arviolta 150 sijoittajaa ympäri maailman.

Lisäksi Slushin ympärillä oli useita sivutapahtumia eri teemojen ympärillä. Edeltävänä päivänä järjestettiin esimerkiksi sidosryhmätapahtumat Founders Day, Investors Day ja Partners Day.

”Slush kiinnostaa kansainvälisiä sekä paikallisia sijoittajia. Se on kerännyt paljon hyvää mainetta sijoittajien keskuudessa”, tapahtuman johtaja Anna Ratala sanoo.

Paikalla olleet kehuivat tapahtuman tunnelmaa.

”Slush ei näytä perinteiseltä teknologiatapahtumalta. Täällä on alkuperäisen Slushin fiilistä”, sanoo Helsingistä paikalle tulleen Visionplus sijoitusrahaston yksi perustaja Jari Tuovinen.

Lähde: Tekniikka&Talous

Previous
Next