Skip to Content

Wednesday, October 23rd, 2019

Sportsdøgnet: Magnussen i problemer i Mexico City

Closed
by October 29, 2016 General

Formel 1: Max Verstappen (Red Bull) var hurtigst i sidste træning inden kvalifikationen til Mexicos grand prix. Kevin Magnussen (Renault) sluttede som nr. 18.

Håndbold: Bjerringbro-Silkeborg (BSV) leverede et flot comeback i slutminutterne, da holdet lørdag vandt topkampen i 888 Ligaen i herrehåndbold med 28-27 ude over Skjern. Syv minutter før tid af den tændte affære, hvor der blev hevet og flået, førte Skjern med tre mål. 26 sekunder før tid scorede Kristian Klitgaard det afgørende mål til 28-27 på straffekast. Med resultatet har de to mandskaber nu begge 12 point i tabellen. Det er to færre end topholdet, Aalborg Håndbold.

Håndbold: Storskytten Nikolaj Markussen er så tilfreds med tilværelsen i Bjerringbro-Silkeborg, at han har sat sin signatur på en ny kontrakt. Den løber nu frem til 2020, oplyser klubben.

Badminton: Christinna Pedersen og Joachim Fischer måtte lørdag erkende, at semifinalen blev endestation ved Super Series-turneringen French Open. Duoen tabte i semifinalen 18-21, 19-21 til det topseedede sydkoreanske par, Hyun Sung Ko og Na Ha Kim.

Fodbold: 10 kampe i træk uden sejr er den engelske Premier League-klub Sunderland nu oppe på. Lørdag blev det til det 8. nederlag i indeværende sæson, da Arsenal var på besøg og vandt 4-1 på blandt andet to mål af den indskiftede Olivier Giroud. Sunderland har blot 2 point og score på minus 13 efter 10 kampe. Dermed overgår de Manchester Citys hidtidige negative rekord fra 1995.

Tennis: WTA-slutspilsfinalen i Singapore søndag lidt over middag bliver et opgør mellem to spillere, som trods en lang sæson ser ud til at være i karrierens hidtil bedste fysiske og spillemæssige forfatning. Slovakken Dominika Cibulkova, som aldrig har været længere fremme på ranglisten end den øjeblikkelige 8.-plads, og mandag rykker frem som nr. 5 eller 6, måtte gennem tre hårde sæt med op- og nedture mod Svetlana Kuznetsova, inden hun med 6-1, 6-7, 6-4 i sin slutspilsdebut bookede finaleplads. Her står hun overfor verdens bedste, tyskeren Angelique Kerber, der i sin fjerde deltagelse kom i sin første sæsonfinale ved at feje den nu detroniserede mester Agnieszka Radwanska væk med 6-2, 6-1.

Fodbold: Sevilla satte point til i topstriden i den bedste spanske række, da de blot fik 1-1 på udebane mod Sporting Gijon.

Formel 1: Kevin Magnussen fornemmer, at hans Renault-racer kører langsommere i Mexico end i Austin i sidste uge. Det siger han til Ekstra Bladet efter fredagens træning, hvor han blev henholdsvis nummer 19 og 14. »Vi er ret langsomme på langsiderne sammenlignet med de andre og med Austin. Forhåbentlig har mange andre skruet tidligt op for deres motorer… Det er ens for alle, men det er meget glat derude, og man overkører nemt bilen. Du har brug for meget stabilitet fra den. Den understyrer også en del, så alle de problemer, bliver større på en bane som denne«, siger Magnussen til avisen, og påpeger, at den tynde luft i over 2.000 meters højde endvidere kan påvirke motorens ydeevne.

Ishockey: Winnipeg Jets med Nikolaj Ehlers på holdet har på to dage for alvor meldt sig ind i NHL-sæsonen. Natten til fredag kom sæsonens første sejr i ordinær tid, og allerede natten til lørdag blev den total fordoblet, da Winnipeg vandt 1-0 over Colorado Avalanche på udebane.

Fodbold: Lørdagens ene kamp i Susperligaen er et interessante opgør mellem nr. 4 og 5 – Lyngby og Randers.

Ishockey: Andetsteds i NHL, i Vancouver, var der hverken succes for hjemmeholdet eller dets to danskere. Gæsterne fra Edmonton vandt med 2-0 og har dermed vundet syv ud af otte kampe i indledningen på sæsonen.

Baseball: Chicago Cubs tabte 1-0 i deres første hjemmekamp på den legendariske Wrigley Field-Arena i World Series mod Cleveland Indians, som nu fører bedst af 7 kampe-serien 2-1. Det er 108 år siden, Chicago Cubs har vundet det amerikanske baseballslutspil.

Fodbold: Landsholdsspiller Jannik Vestergaard var med i hele opgøret, da Borussia Mönchengladbach fredag spillede 0-0 hjemme mod Eintracht Frankfurt i Bundesligaen. Dermed var det fjerde gang i træk i ligaen, at Gladbach ikke kunne score. Andreas Christensen var ikke med for hjemmeholdet, da han fortsat er skadet.

Fodbold: Paris Saint-Germain spillede sig op på 23 point på andenpladsen i den bedste franske fodboldrække, da det fredag blev til en udesejr på 1-0 over Lille. Edinson Cavani scorede målet for gæsterne, og dermed har angriberen fra Uruguay scoret ti gange i denne sæson i lige så mange kampe.

Badminton: Mathias Boe og Carsten Mogensen spillede sig fredag aften i semifinalen ved Super Series-turneringen French Open. Parret, der er seedet 2, havde ikke de store problemer med at besejre det japanske par Takeshi Kamura og Keigo Sonoda med 21-16, 21-12. Dermed er to danske herredoubler videre i turneringen, da også Kim Astrup og Anders Skaarup vandt i kvartfinalen. De besejrede Jhe-Huei Lee og Yang Lee fra Taiwan i et tæt opgør, der tippede til danskerne med 21-19, 21-19.

Håndbold: GOG gav oprykkerne fra Randers HH en lektion i 888 Ligaen fredag aften. På hjemmebane vandt GOG hele 36-24 efter pauseføring på 19-12. Med sejren har GOG på ottendepladsen seks point efter otte kampe, mens gæsterne fra Randers ligger sidst i ligaen med blot to point for lige så mange kampe. Mark Petersen blev GOG’s topscorer med otte mål.

Golf: Med 199 slag suser Hideki Matsuyama fra Japan mod sejren i WGC – HSBC Champions i Shanghai. Søren Kjeldsen er eneste dansker i feltet – og er med 220 slag hele 21 slag efter den førende, der jagtes af Russell Knox, Skotland (202) og Daniel Berger, USA (203).

Previous
Next