Skip to Content

Wednesday, August 12th, 2020

Suomalaisyritys lähtee valloittamaan Aasiaa – Visedo avaa toimiston Hongkongiin

Closed
by April 19, 2017 General

Suomalainen sähköisten voimalinjojen valmistaja Visedo nopeuttaa Aasian valloitustaan avaamalla toimiston Hongkongiin. Se toimittaa voimalinjoja ajoneuvoihin ja laivoihin.

Toimiston avaaminen on seurausta huhtikuun alussa julkaistusta aiesopimuksesta Beijing Capital Investmentin kanssa. Sopimus auttaa Visedoa pääsemään Kiinan sähköisten ajoneuvojen markkinoille sekä laajentumista Aasiaan ja Tyynenmeren alueelle.

Kiina on jo nyt maailman suurin yksittäinen sähköisten ajoneuvojen markkina-alue. Suuren Aasian ja Tyynenmeren alueen, jota ohjaa Kiinan ja Japanin kysyntä, on arvioitu olevan maailman nopeimmin kasvava sähköisten ajoneuvojen markkina vuoteen 2022 mennessä.

Visedon Aasian-toimisto Hongkongissa keskittyy toimittamaan hybridi- ja sähköisiä voimalinjaratkaisuja kolmeen segmenttiin: kaupallisiin ajoneuvoihin, laivoihin ja raskaan kaluston koneisiin. Päämarkkina-alueet ovat Manner-Kiina, Hongkong, Taiwan, Macao, Singapore, Japani, Etelä-Korea, Australia ja Kaakkois-Aasian markkinat.

Ennen toimiston avaamista Aasiaan Visedo työskenteli tiiviisti Invest HK:n kanssa. Paikallinen yritys tarjosi strategisia neuvoja ja logistiikkaa Hongkongin toimiston avaamisessa.

”Tie- ja laivaliikenteessä syntyviä saasteita syytetään tuhansista ennenaikaisista kuolemista koko alueella joka vuosi. Visedo on ylpeä voidessaan sähköistää yhä enemmän kaupallisia ja raskaan kaluston ajoneuvoratkaisuja, kuten Aasian ensimmäisen hybridisähköisen lautan Taiwanissa tänä vuonna”, Visedon toimitusjohtaja Kimmo Rauma kertoo yhtiön tiedotteessa.

Viimeisten viiden vuoden ajan Visedo on kehittänyt sähköistämisen mahdollisuuksia Aasiassa, mikä on johtanut yhteistyöhön seitsemässä suuressa prototyyppiprojektissa.

”Arvioimme, että puolet yrityksen maailmanlaajuisesta liikevaihdosta tulee Visedo Aasiasta viiden vuoden kuluessa”, Visedo Asian toimitusjohtaja Tony Wong jatkaa.

Previous
Next