Skip to Content

Top 10 luchtvaartmaatschappijen

Closed
by June 19, 2016 General


  Op korte afstanden is het devies vaak: neem brood mee van huis. Gelukkig blijft er op veel intercontinentale vluchten toch nog iets van de romantiek van het vliegen van vroeger in stand. Vliegticketvergelijker Vliegennaar.nl stelde haar gebruikers (60.000) de vraag “Wat is voor jou de leukste luchtvaartmaatschappij om mee te vliegen?”

  Hieronder de top 10:

  1. Singapore Airlines

  Singapore Airlines staat al jaren bekend om de geweldige service, die wordt bewaakt door een zeer strenge selectie en intensieve training van de bemanning. Ook passagiers in Economy genieten van een uitstekend entertainment programma met een ruime selectie films, shows en 3-D games (je kunt zelfs tegen andere passagiers spelen!). Tot slot is ook het zitcomfort het benoemen waard: minimaal 81 tot wel 86 cm. beenruimte in de toeristenklasse!

  2. Qatar Airways

  De service van Qatar Airways is niet voor niets al meerdere jaren op een rij bekroond met maar liefst 5 sterren en leverde haar in 2015 de titel beste luchtvaartmaatschappij ter wereld op. Met 3.000 entertainment opties, een fijne stoel met net wat meer beenruimte en perfect verzorgde maaltijden.

  3. Emirates

  Emirates heeft het beste in-flight entertainment van alle luchtvaartmaatschappijen. Zowel op het gebied van programmakeuze als kwaliteit. Door de ruim 1.500 kanalen met onder meer films, nieuws, games en live-televisie vliegt de tijd hier letterlijk voorbij.

  4. Turkish Airlines

  Hier geen kleffe broodjes kaas in de toeristenklasse! Turkish Airlines wint al jaren prijzen met haar uitstekende catering aan boord. Verder gaat voor de passagiers het gewone leven door tijdens de vlucht: je kunt bij Turkish Airlines gewoon sms’jes en e-mails ontvangen en versturen. 

  5. KLM

  Veilig, vertrouwd en een Nederlands sprekende bemanning. Onze nationale trots is en blijft dé luchtvaartmaatschappij voor velen. Ruim een op de vier Nederlanders vliegt het liefst met KLM.

  6. China Airlines

  Een relatief ruime en comfortabel stoel met 81 cm. beenruimte, smakelijke maaltijden en bijzonder vriendelijke bemanning maken een vlucht in de toeristenklasse van China Airlines een aangename ervaring.

  7. Lufthansa

  De service van Lufthansa is een en al Duitse degelijkheid. Passagiers waarderen de nette, traditionele service en punctualiteit.

  8. TUIfly

  Met de toevoeging van de Boeing 787 Dreamliner aan haar vloot maakte TUI een flinke sprong vooruit in het aangeboden comfort op lange afstandsvluchten. Met 81 cm. beenruimte in de betaalbare Comfort Class is dit dé maatschappij van keuze voor vluchten naar o.a. de Antillen.

  9. Cathay Pacific

  Op een lange vlucht is het prettig even weg te kunnen dutten, wat prima kan in de fijne stoelen van Cathay Pacific.  Met maaltijden die zowaar écht lekker zijn, gratis cocktails tijdens de vlucht, een ruime selectie films uit alle landen en bemanning met een geweldig gevoel voor service.

  10. Icelandair 

  Scoort hoog met slimme extra’s en services als de gratis stopover in IJsland op vluchten naar de VS.  Ook de 81 cm. beenruimte in de Economy Class is het vermelden waard.


  Schrijf een reactie  De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

  afbeelding van tobagotb10

  19-06-2016, 11:14
  Jason

  Garuda en Virgin waren ook erg goed dacht ik. Zeker voor de lange afstanden.

  • 0
  • 0

  ‘);
  }

  Previous
  Next