Skip to Content

Tysk bunkerselskab indsætter fire fartøjer i Singapore

Closed
by October 12, 2016 General

Det Hamborg-baserede bunkerselskab Bomin har indsat fire bunkerfartøjer, barges, til sine aktiviteter i Singapore forud for de nye krav om de såkaldte mass flow meters, der træder i kraft 1. januar 2017, og som skal sikre, at skibe får leveret de korrekte mængder af brændstof.

Det oplyser Bomin i en pressemeddelelse.

“Investeringen i udviklingen af vores fysiske operationer i Singapore sker på et vigtigt tidspunkt for Bomin, hvor bunkerindustrien gennemgår store forandringer, som vi skal være klar til,” siger adm. direktør i Bomin Group, Thomas Roller.

Nu skal skeptikerne overbevises om Singapores masseflowmeter  

Over 100 tankskibe anslås i øjeblikket at være godkendt til levering af bunkerolie, når de nye regler træder i kraft i det nye år i Singapore, der er verdens største bunkerhavn.

Allerede i begyndelsen af indeværende år meldte Singapore sig klar med specifikationerne for TR48, der skal sikre en fælles standard for bunker i havnen, og at der ikke kan snydes med leveringer af brændstof.

“At kunne foretage præcise målinger er særdeles vigtigt for både leverandører og købere. Med det her bringer vi bunker-industrien ind i den digitale tidsalder,” lød det tidligere i år fra Seah Kheen Hee, formand for den komite, der har udarbejdet de tekniske specifikationer for systemet.

Tysk bunkerselskab etablerer sig i København

Endnu et bunkerselskab søger mod billig russisk olie

Bunkerselskaber med OW-folk rykker ind i København  

Nu skal skeptikerne overbevises om Singapores masseflowmeter  

Previous
Next