Skip to Content

Tuesday, February 25th, 2020

Wozniacki knuser alle danske sportsstjerner – men hvem fanden er nummer to!?

Closed
by December 23, 2017 General

Caroline Wozniacki. Danmarks ukronede tennis-dronning. I en årrække har hun brilleret på tennisbanen med en slagkraftig forhånd og en dødbringende baghånd.

Miss Sunshine har henrykt fans verden over med sin positive udstråling og sine lovende resultater.

Den 27-årige tennis-darling har sågar smidt kludene i det populære Sports Illustrated Swimsuit Issue med en flot og pikant serie badetøjsbilleder – et enkelt år var badetøjet endda malet på.

Også 2017 har været et forrygende år. En topplacering som nummer tre på verdensranglisten. En fornem sejr i den prestigefyldte sæsonfinale i Singapore. Og en lykkelig og romantisk forlovelse med den tidligere basketball-stjerne David Lee.

Torsdag rundede Caroline Wozniacki så hele tre millioner følgere på det sociale medie Twitter. Ganske imponerende milepæl! Og hun er med afstand den mest populære danske stjerne.

– Tre millioner følgere!! Tak for alt jeres support!! skriver Caroline Wozniacki i et opslag på Twitter.

Nyforlovede Caroline Wozniacki og David Lee nåede lige at slappe lidt af på Bora-Bora, før de gik i gang med et hektisk rejseprogram, der lige nu byder på et par dages mellemlanding i København. Foto: Linda Johansen
Tennis – 30. nov. 2017 – kl. 17:24

Uventet frieri: Her overraskede basket-stjernen Caroline

E-sports-stjerne nummer to
Det danske serve-es knuser med andre ord alle konkurrenter, når det kommer til følgere på Twitter.

Men hvem ligger mon i grunden nummer to på Top 10-listen over de mest populære danskere? Det gør såmænd den danske e-sport-gamer Søren Bjerg fra det nordamerikanske hold Team SoloMid.

21-årige Søren Bjerg med øgenavnet ‘Bjergerking’, der i dag er bosat i Los Angeles, spiller det populære computerspil League of Legends på professionelt top-plan. Han er én af verdens største e-sports-stjerner.

Han er opvokset i den jyske forstad Mejdal lidt uden for Holstebro. Men til daglig træner han League of Legends op til 12 timer om dagen i det solbeskinnede L.A.

Formålet: Jo, det er såmænd de store prestigefyldte turneringer og verdensmesterskaber med tusindvis af tilskuere og millioner af kroner på højkant.

Han er ifølge esportsearnings.com rangeret som nummer 339 i verden blandt League of Legends-spillere. Og han har siden 2011 skrabet næsten halvanden million kroner sammen i pengepræmier som top-professionel gamer. Derudover skal der selvfølgelig medregnes en fyrstelig hyre som medlem af Team SoloMid.

Slår danske landsholdsstjerner
Den professionelle gamer slår med sine 1,2 mio. følgere på Twitter bl.a. de tidligere landsholds-koryfæer Daniel Agger og selveste Peter Schmeichel.

Den tidligere Manchester United-keeper Anders Lindegaard og Tottenham-kreatøren Christian Eriksen kan kun prale af halvt så mange følgere som den danske e-sports-stjerne.

SE HELE LISTEN HER.

Så er Caroline Wozniacki igen at finde afklædt i det berømte magasin Sports Illustrated under dets 'Swimsuit Edition'. Foto: AP/Felice Calabro.
Tennis – 15. feb. 2017 – kl. 10:21

Gør det igen: Fræk Wozniacki smider tøjet


Se også: Caroline gør det igen-igen-igen: Smider alt tøjet for kæmpe-medie


Se også: Mødte hinanden i computerspil: Nu skal de giftes


Se også: Badehotellet-stjerne: Det ER en sport

 

Previous
Next