Skip to Content

Tuesday, September 29th, 2020

Wozniacki sikrer sig en plads i sæsonfinalen

Closed
by September 24, 2017 General

Caroline Wozniacki er sikker på at være blandt de otte spillere, som skal spille med i sæsonfinalen.

Den danske tennisspiller Caroline Wozniacki er blandt deltagerne, når WTA-sæsonfinalen bliver spillet fra 22.-29. oktober i Singapore.

Søndag vandt Wozniacki selv finalen i Pan Pacific Open i Tokyo, men deltagelsen i sæsonfinalen blev først endegyldigt sikret, da franske Kristina Mladenovic tabte sin første kamp ved turneringen i Wuhan.

Nu kan Wozniacki nemlig ikke undgå at være blandt de spillere, der slutter i top-8 på “Road to Singapore”-ranglisten og dermed skal kæmpe om sæsonens sidste store trofæ.

Det skriver TV2 Sport.

I år er danskeren den spiller på WTA Touren, der har vundet flest kampe, og hun skal for femte gang i karrieren være med i sæsonfinalen. Det er hendes første deltagelse siden 2014.

Det var tjekken Katerina Siniakova, som slog Mladenovic i to sikre sæt med 6-3, 6-2 og banede vej for endnu en god nyhed til Wozniacki.

Også Venus Williams er sikker på at deltage i sæsonfinalen som følge af søndagens resultater.

I forvejen har Garbiñe Muguruza, Simona Halep, Karolína Plísková og Elina Svitolina sikret sig adgang til sæsonfinalen. Dermed er der nu kun to pladser tilbage at spille om.

Caroline Wozniackis bedste resultat i sæsonfinalen er en andenplads. Det opnåede hun i 2010, hvor hun tabte til Kim Clijsters i finalen.

I år har danskeren nået syv finaler, men søndagens sejr i Japan var den første, som faldt ud til Wozniackis fordel.

Previous
Next