Skip to Content

Mândria lui Stallone: Fetele actorului au dat din nou LOVITURA

Closed
by April 21, 2017 General

Cele trei fiice ale actorului au bifat prima lor campanie internaţională de modă. Sophia, Sistine şi Scarlet au pozat pentru un brand australian.

Au făcut senzaţie când au urcat toate trei pe scenă la ediţia din acest an a Globurilor de Aur, alături de tatăl lor, Sylvester Stallone. Acum, Sophia (20 de ani), Sistine (18) şi Scarlet (14) au trecut la alt nivel, devenind protagonistele primei lor campanii internaţionale.

„Cele trei graţii” au făcut un pictorial intitulat „Meet The Stallones”, pentru brandul australian de accesorii din piele The Daily Edited. Într-o serie de imagini, tinerele arată superb şi îşi dezvăluie abilităţile de modele. Chiar dacă sunt doar nişte debutante cu un tată celebru în lumea modellingului, ele se descurcă bine împreună şi promit un viitor strălucit în acest domeniu.

Într-una dintre imagini, fiicele lui Stallone stau pe o canapea, fiecare având o geantă bleumarin. În altă imagine, folosită şi pe pagina principală a site-ului The Daily Edited, cele trei tinere apar în ţinute elegante de vară, cu accesoriile brandului în mâini.

Campania a fost gândită astfel încât să le ofere fanilor ocazia de a urmări secvenţe din intimitatea modelelor în devenire. Tinerele au vorbit deschis despre orice aspect al vieţii lor şi au spus că între ele nu există concurenţă. „E mai distractiv aşa. Ne place să pozăm împreună”, a spus Sistine.

Mândru nevoie mare, Sylvester Stallone şi-a susţinut fiicele, pe care le-a descris în glumă drept „vulcanice, mereu gata să izbucnească şi să te întrerupă, cutremurătoare şi seismice”.

Întrebat de ce spune asta despre ele, actorul a răspuns că sunt firi exuberante, ceea ce înseamnă că rareori a fost linişte în casa familiei Stallone. „Niciodată nu-i linişte cu voi trei, vă iubesc. E mereu carnaval în oraş”, a spus starul.

Fetele au vorbit şi despre rolul lor de Miss Golden Globes, care le-a adus în centrul atenţiei. Pentru prima oară în istoria Globurilor de Aur, organizatorii au ales pentru acest rol doi sau mai mulți frați, de obicei fiind desemnați fiul sau fiica unui mare actor de la Hollywood. Fiicele lui Sylvester Stallone au avut rolul de a escorta prezentatorii şi laureaţii pe scenă în timpul ceremoniei.

Dacă Sistine şi Sophia au spus că a fost cea mai tare experienţă din viaţa lor, Scarlet a mărturisit că pentru ea cel mai interesant lucru din seara aceea a fost să se uite la celebrităţile din sală. „Să stau pe scenă şi să văd toate starurile mele preferate a fost o nebunie. L-am văzut pe Ryan Reynolds, apoi pe Blake Lively, iar apoi când m-am uitat lângă mine era Jimmy Fallon. A fost o ploaie cu staruri… nici nu mai puteam să vorbesc!”, a spus ea.

Aceasta nu este prima campanie internaţională pentru brandul australian The Daily Edited, fondat în 2011 de doi fraţi din Perth, Australia. Compania cu sediul în Sydney şi-a lansat până acum produsele în Singapore şi Statele Unite, notează cotidianul britanic Daily Mail.

Anul trecut, grupul a colaborat cu modelul american Hailey Baldwin, iar co-fondatoarea Alyce Tran a declarat că industria modei are tot timpul nevoie ca noile talente să cucerească topurile. „Pentru noi e important să aducem alături pe cineva important şi cu renume internaţional”, a spus ea, anul trecut, pentru The Sydney Morning Herald, despre parteneriatul cu Hailey.

După asocierea cu fetele lui Stallone, Alyce a declarat că marca a găsit persoanele potrivite care să împodobească valorile fundamentale ale mărcii: „Surorile au un punct de vedere proaspăt, distractiv şi tineresc, un simţ al stilului şi al personalităţilor.”

În ianuarie, cele trei fiice ale lui Stallone au pozat pentru un pictorial publicat de Hollywood Reporter, imaginile fiind însoţite şi de un interviu. Îmbrăcate în rochii elegante, cele trei fete mărturiseau atunci că aşteaptă cu nerăbdare ceremonia la care au fost numite Miss Golden Globes 2017.

Ele au vorbit şi despre tatăl lor şi despre cum le-a influenţat copilăria celebritatea sa: „Nu cred că noi realizam că el era Rocky”, a mărturisit Sistine.

„Primul lui film pe care mi-l amintesc a fost <>. Eram pe platou când filma”, a adăugat Sophia. „Eram aşa de mici şi de naive. Noi credeam că tatăl nostru face tot felul de lucruri ciudate”, a completat Sistine, care calcă pe urmele mamei sale, Jennifer Flavin, în modelling.

Fetele au povestit că le-a luat ceva timp până când au înţeles de ce oamenii se înghesuiau să-i ceară autografe tatălui lor. „Lumea se înghesuia să-l atingă şi îi cerea autografe, iar noi ne gândeam că e doar tatăl nostru, nu ştiam că era atât de celebru la Hollywood. E uimitor”, a povestit Sistine, râzând.

Tinerele au mai spus că se uită la „Rocky”, film de care tatăl lor este foarte mândru, de fiecare dată când e difuzat la televiziune. „Eram foarte mici când a apărut prima oară, dar acum de fiecare dată când e la TV ne uităm!”, a spus Sistine.

Tot ea a anunţat pentru People magazine că au decis să poarte rochii de aceeaşi culoare, negru, la gala Globurilor de Aur, fiecare optând pentru modelul şi stilul care o avantajează şi că tatăl lor le-a ajutat să se pregătească pentru seara cea mare: „M-a ajutat câte o oră în fiecare zi să mă antrenez ca să mă obişnuiesc cu tocurile, ca să nu cad”, a dezvăluit Scarlet.

„Fiind cea mai mare, încerc să adopt o atitudine mai sofisticată şi să fac asta cât mai simplu posibil. Cred că Sistine va impresiona cu un look rock, foarte cool”, a adăugat Sophia.

Sursa: eva.ro

Previous
Next